Smartlog v3 » ><(((º> Silds <º)))>< » Trådløs fastnettelefon
Opret egen blog | Næste blog »

Trådløs fastnettelefon

6. Nov 2005 12:31, Irene Lundgaard

Fastnettelefonen ringer, ikke at der forefindes andre telefoner i husholdningen, men billedet træder frem. Det er husholdningens personlige telefonist fra fastnetteleselskabet. Hun spørger sukkersødt om ikke husholdningen kunne tænke sig at udskifte den gamle, snart antikke, analoge fastnettelefon med en moderne trådløs digital, der kan smsse og det hele. Hun fremturer med hele arsenalet og overtalelsesevnen er god, langsomt ruller hun ledningen ind. Husholdningen er solgt, ser frem til den digitale telefonbog, 30 forskellige ringetoner, telefonopkald i haven - til sommer, og den afsendes ved daggry, lover den personlige fastnettelefonist!
Æsken ankommer indeholdende en trådløsfastnetdigitaltelefon, husholdningen diskutere hurtigt selvmodsigelsen, men sejler ellers med på den nye højteknologiske digitalbølge. Husholdningen ser smsser og trådløs bevægefrihed tydeligt for sig. Den gamle fastnettelefon afmonteres og den nye trådløse fastnettelefon monteres skyndsomt. Ledningen snappes fast i docking-stationen og husholdningen er digital og trådløs. Husholdningen anerkender flygtigt selvmodsigelsen igen. Den nu pensionerede fastnettelefon henlægges til æsken, der tidligere indeholdte den trådløse fastnettelefon. Æsken hengemmes til senere.
Tre måneder senere flyttes den hengemte æske indeholdende den pensionerede fastnettelefonen med samt telefonledning til den nyerhvervede trådløse, digitale fastnettelfon. Husholdningen diskuterer i dybden logikken i medfremsendelsen af telefonledningen til den trådløse fastnettelefon. Burde fastnettelefonselskabet ikke være vidende om at husholdningen allerede besad en fuktionsdygtigtelefonledningen fra den pensionerede fastnettelefon?
Husholdningen har erfaret utallige telefonopkald af varierende, men afgjort dårlig kvalitet på dem nyerhvervede digitale trådløse fastnettelefon. Husholdningen har endnu ikke smsset, idet denne højteknologiske funktion kun er til rådighed for andre abonnenter og trådløse fastnettelefonindehavere. Husholdningen har endnu ikke afprøvet havebevægefriheden grundet vejrliget og husholdningen har endnu ikke indgivet den nu pensionerede fastnettelefon til genbrugscentralen ...

Kommentarer

 1. MiM
  7. Nov 2005 03:11
  1

  Stoerste problem i denne husholdnig er at finde den traadloese naar den ikke laengere automatisk bliver sat tilbage paa vaeggen der hvor ledningen hoerer hjemme....

 2. Irene
  9. Nov 2005 03:47
  2

  Kan man ikke lytte sig frem?
  Måske i kan gøre brug af nogen af de 30 ringetoner ...

 3. MiM
  10. Nov 2005 00:15
  3

  Jo - men ikke nemt i 300+ m2 hus.... jeg kan ikke altid loebe hurtigt nok ;-)

 4. Irene
  10. Nov 2005 08:28
  4

  Der er mange fordele ved at have et lille hus! ;-)

Tags

Arkiv