Smartlog v3 » ><(((º> Silds <º)))>< » Gode mand ...
Opret egen blog | Næste blog »

Gode mand ...

28. Dec 2005 09:55, Irene Lundgaard

Jeg har en umådelig god mand. Vi deles om husholdningen. Vi laver mad og vasker tøj og gør rent på lige fod, men jeg har et spørgsmål: Hvordan kan det egentlig være at, når det er mig der skal vaske tøj, så ligger der altid det meste af en maskinfuld sokker til vask? ...
Ikke at det er et problem at få dem vasket, men det er altså ikke ophidsende spændende at finde makkere til 50 strømper en onsdag eftermiddag! I juleferien!

Kommentarer

 1. klaus
  28. Dec 2005 10:31
  1

  jeg har omkring femogtyve par grå sokker, stort set identiske, så det er én måde at løse problemet på... køb stort ind...

 2. Irene
  28. Dec 2005 11:17
  2

  Klaus, det system har fruen også indført, men hvad nytter det, når "man" ikke smider gode strømper ud altså også de gamle fra før det nye systems indførsel. Og så gik der vist sport i IKKE at vaske sokker, så vi nåede ned i bunden af sokkebeholdningen, altså, helt tilbage i det gamle system. Fruen kom til at fokusere på julesulet og ikke sokkeskuffen. Ergo, kaos hersker! SUK!

 3. Farmer
  28. Dec 2005 12:12
  3

  Det er kun et spørgsmål om tid, så er de gamle farver ude af banen. Og har man først en helt ensartet strømpesamling, fatter man ikke, at nogen kan finde på at have strømper i forskellige farver. Livet er for kort til at parre strømper!
  Vi har så udvidet organisationen lidt ved at vore 3 sønner har hver sin farve. Så er det fordelingsproblem løst.

 4. Irene
  28. Dec 2005 12:36
  4

  Farmer, hvor mange år tager det helt præcist? Jeg mener, foreløbigt har vi brugt systemet i 3 år og der lader ikke til at være et fald i problemet ...

 5. lisa
  29. Dec 2005 00:06
  5

  også vi har farvekodning og storkøb... i hvert fald i teorien. og i år var der heldigvis ingen der fik sjove sokker i julegave!

 6. Tina - omme i London
  29. Dec 2005 02:26
  6

  Og saa er vi nogen der er begyndt at give stroemperne tilbage i det virvar de kom I. Ejerne opdager snart selv problemet - og loeser det...

  KH

  Fru SKRAP!

 7. farmer
  29. Dec 2005 08:14
  7

  3 År? Så er sq syrefast kvalitet. Kan du ikke give dem et sadistprogram i vaskemaskinen så de kryber til børnestørrelse eller sådan noget.
  Ja, Lisa sokker som gave er verboten, med mindre at giver har check på farvekoden.
  Som det antydes af fru SKRAP er ensartede sokker at finde under kategorien "Stærkt samlivsforlængende foranstaltninger". Så Irene, se at få de der restpartier udryddet.

Tags

Arkiv